Nå blir det vel ikke verre?

Nå blir det vel ikke verre?

red 2

Dette handler om Tone Torgersen og Bolyst. Dette handler om kilden Nøtterøys posisjonspartier benytter når de fyller sine allerede overfylte hjerner med informasjon om Veierland. Dette handler om hemmelige organisasjoners systematisk arbeider her ute. Hva er deres mål? Hvorfor?

Før Bolyst brukte jeg mye av min tid på å flere fastboende til øya, gjøre det koselig rundt oss, delta på hyggelige dugnader og sitte på Dagros med vårsol, pils og fantastiske naboer. Etter Bolyst har jeg brukt hundrevis av timer på å finne ut hva som egentlig står i tekster som den nedenfor. Deretter finne kilder og dokumenter som kan brukes for å underbygge korrekt informasjon. Til slutt har jeg, sammen med Bosted Veierland og Veierland vel, forsøkt å overbevise politikerne ved å vise dem hva vi har funnet. Posisjonen har alltid foretrukket Bolyst og Tones fremstillinger. Fatter det bare ikke.

Her er en kommentar Tone Torgersen har lagt inn under Jorunn Midthuns innlegg i Tønsberg Blad. Stykket til Midthun finner du i Veierlendingen, under nyheter (Om garasjer og maktbruk på Nøtterøy 21-03-2013). Døm selv.

Tones tekst:

Kan man høre på opposisjonen? Dessverre NEI. Mye energi og dårlig kunnskap her Midthun. Det stormes i et vannglass hvor dere selv har vært delaktig hele tiden. Men det er vel bedre å feste lit til egendefinerte oppfatninger i steden for å dokumenter og sette dere inn i saken. Nå har vi i ukesvis lest deres versjoner i avisen, men ikke en enerste gang kan det spores et kreativt innspill eller en eneste faktaopplysning som stemmer med realiteten. Om fylkesmannen heller ikke ser at garasjer og parkering er den mest opplyste og debatterte saken gjennom 10 år iflg innspill og uttalelser, er ikke det relevant for kjernen av kompleksitet her. Som et minimum bør du kanskje orke å sette deg inn i fakta nå som saken kan belyses på nytt. Hus kan bygges på tro - men uten et fundament klapper det fort sammen. Neste gang bilde av disse garasjene blir publisert er det vesentlig viktig at det også står at disse garasjene omfattes ikke av denne debatten i det hele tatt.

Stykket er signert: Tone Margrethe Torgersen · Kunstakademiets Arkitektskole

Dette er skrevet av den person som kanskje var Høyre/FrPs viktigste informasjonskilde under bopliktkampen — og de trodde henne. Gang på gang.

Dette er skrevet av den person som kanskje er Høyre/FrPs viktigste informasjonskilde i garasjesaken — og de tror henne fortsatt.

Det er ufattelig at politiske partier kan benytte Bolyst som referanse og sitere dem i kommunestyremøter.

På det siste kommunestyremøtet i Nøtterøy ber Jørn Magdahl posisjonen instendig om å kvalitetssikre kildene sine bedre. Ikke så rart.

Gutta i radioprogrammet Misjonen (Atle Antonsen og Johan Golden) sier rett ut at avisenes kommentarfelt slipper apene inn i media. Ikke så rart det heller.
_______________________

Sitat
Det hersker ingen tvil om at løgnen er den dypeste, sykdomsskapende kraft. Løgnens fremste og nærmeste, umiddelbart synlige oppgave er å skjule sannheten om oss selv for oss selv.
Jens Bjørneboe

Screenshot 24-03-13 12:32