Julemarked 2018

Julemarkedet ble en stor suksess
Lørdag 17. november var det julemarked på Dagros. Stor suksess og stor takk til Caroline Brynildsen som er primus motor.

Mange besøkende
Det kom omtrent 400 med ferge fra Tenvik og rund 50 med taxibåten fra Engø. Totalt fraktet båtene 927 passasjerer dersom en regner med både tur og retur.

Begge båtene kjørte kontinuerlig tur retur for å få dette til. Fra klokka 10:00 til 15:00 kjører hutøya vanligvis 5 turer. Den 17. ble det 15 turer. Julemarkedet hadde på forhånd fått tillatelse av kommunen slik at brygga på Tenvik kunne brukes som parkeringsplass i tillegg til de vanlige plassene. Dersom vi regner med de som kom fra hytter og hus på Veierland hadde julemarkedet minst 550 besøkende. Det er lov å si WOW. Og alle var blide og fornøyde.

Mange boder
Det var bortimot 20 boder som solgte smultringer, kaker, brente mandler, brød, marsipan, seigmenn, røkt fisk, votter, luer, sokker, fat, boller, ekornkasser, fuglekasser, vaser, smykker, julepynt, smijern, pølser og sikkert masse jeg har glemt. Ville du ha noe å spise så var det risgrøt, sveler, smultringer, stekte (varme) fiskekaker, grillet pølse, hamburgere, pinnebrød (som du stekte selv på bålene) med mer. Dessuten så har jo Dagros alle rettigheter.

Smitteeffekter
I tillegg til at vi får vist fram den flotte øya vår så var det flere som dro nytte av arrangementet. Ellen og Jacek hadde åpent galleri, Villa veierland var godt besøkt og det samme sier de på bakeriet. For ikke å glemme båttrafikken.

Vi takker alle for innsatsen.

Link til flere bilder: Fotoalbum


IMG_1308

Folk varmer seg og steker pinnebrød på bålene.

IMG_1289

Kua var kjempepopulær.

IMG_1301

Traktoren fikk også «kjørt» seg.