Tangen bryggesameie • Nye nettsider

Tangen bryggesameie har fått nye nettsider
Nå har Tangen bryggesameie fått nye nettsider. Sidene er utviklet av Zoft Zircus AS (Bjørn Arve Iversen). Zoft Zircus har kontorer på Veierland.

For brukerne
Det som møter deg når du går inn på siden er en beskrivelse av anlegget pluss noen flotte bilder som er tatt av bryggesameiets medlemmer.

Med et enkelt klikk på en knapp får du tilgang til vedtekter og havnereglement. Eller du kan klikke på «Loggen». I loggen ligger all mulig annen informasjon. Loggen er en blogg der foreningen kan legge inn informasjon fortløpende. Klikk et innlegg og du får hele historien med bilder og tekst.

Klikker du «Melding til styret» kommer du til et skjema der du kan sende e-brev til hele styret. Klikker du i stedet «Kontaktinformasjon» får du adresse, telefonnr og e-adresser til de enkelte styremedlemmer.

Administrator
Det er lagt opp til at administrator kan endre all viktig informasjon. Derfor er det to knapper nederst på forsiden. «Admin» og «Logg Admin». Klikker du en av disse må du ha passord for å komme videre. Den som har passordet for «Admin» kan endre tekst og bilder på forsiden samt vedtektene, havnereglementet og kontaktinformasjonen. Den som har passordet for «Logg Admin» kan legge inn nye blogginnlegg og endre de som er der.

Du finner siden her: Tangen bryggesameie

Tangen bryggesameies websider