Veierlendingen

Vi er tilbake

Vi har ikke lastet opp nyheter på rundt en måned nå. Sist vi lastet opp stoppet maskinen midt under opplasting og lot seg ikke starte. Den har nå vært inne hos en datakirurg som har operert inn en ny harddisk. Den gamle lot seg ikke reparere.

Se hele artikkelen…

Noe nytt?

Nye nettsider er på plass.

Se hele artikkelen…

Nytt layout er ferdig

Veierlendingen i ny drakt.

Se hele artikkelen…

Lite nytt om dagen

Beklager at det er lite nytt i avisa om dagen. Jeg holder fremdeles på med å konvertere til en nyere versjon av programmet. Dette skjer i flere omganger eller faser.

Se hele artikkelen…

Veierlendingen oppe igjen

For å kunne lage en avis som Veierlendingen skal mye klaffe. En skal ha et sted å lagre avisa. Dette kalles et webhotell, en skal ha et program for layout etc. og en trenger ofte en del tilleggsprogrammer for å få ting slik en ønsker. I de siste månedene har ikke webhotellet og redigeringsprogrammet snakket sammen.

Se hele artikkelen…

Vellet overtar Veierlendingen

Bjørn Arve Iversen, den formelle eier av Veierlendingen, sendte en forespørsel til styret i Veierland vel om vellet kunne være interessert i å overta avisa. Begrunnelsen er arbeidet med brukernavn og passord samt utsending av regninger. Det var med andre ord snakk om mer effektiv drift.

Se hele artikkelen…

Bente Jørgensen mot Veierlendingen

«Bente Jørgensen mot Veierlendingen» — Slik var saken formelt navnet i brevet fra Pressens faglige utvalg.

Se hele artikkelen…

Pressens faglige utvalg

Veierlendingen er klaget inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU). PFU behandler klager mot pressen og presseetiske spørsmål. Dette omfatter trykt presse, radio, fjernsyn og nettpublikasjoner. Det er VG, Aftenposten, Dagbladet, NRK og Veierlendingen. Du verden.

Se hele artikkelen…

Tone vil inkludere alle

Tone Margrethe Torgersen hadde et innlegg i gårsdagens Tønsberg Blad. Vi spurte om å få benytte hennes innlegg i Veierlendingen, men det ville hun ikke. Vi må derfor nøye oss med å referere innholdet. Det er først og fremst et angrep på Venstresiden i Nøtterøypolitikken, Lise Sandereid og Veierland vel.

Se hele artikkelen…

Veierlendingen i Øyene

Veierlendingen omtales i lokalavisa Øyene.

Se hele artikkelen…

Veierlendingen på nett

Veierlendingen går fra papir til nettavis.

Se hele artikkelen…